Descripción
Se caracteriza por ser un embutido que suele curar muy poco tiempo, siendo además la carne embutida en tripa natural. Es un tipo de embutido de origen vasco-navarro elaborado con carne picada fresca de cerdo, aunque también puede ser una mezcla de carnes de cerdo. Ideal para cocinarla a la plancha y combinarla con huevos fritos.
Elaborada con Carne de cerdo, pimentón, sal y especias. Sin colorantes ni conservantes. Chistorra 100% natural
SIN GLUTEN. Apto para celiacos.
Peso neto 210 gr
Bret Misener –
Thanks for sharing superb informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and simply could not come across. What a perfect site.
https://www.zoritolerimol.com
Olen Klimavicius –
Terrific work! This is the kind of information that are supposed to be shared across the web. Shame on Google for not positioning this submit upper! Come on over and discuss with my website . Thanks =)
https://www.droversointeru.com